KenKon

KenKon is een Karateschool gelegen aan Nieuwe Kanaal 11 in Wageningen.

Meer informatie over KenKon in Wageningen

KenKon is een integraal levens- en trainingscentrum dat verschillende activiteiten aanbiedt, zoals karate, Tibetaanse meditatie, Qigong, Zen meditatie, embodyment en Hojo Undo. Ze bieden ook introductiecursussen aan waarin je kennis kunt maken met een activiteit voordat je beslist om lid te worden. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten, zoals Aikido, dans improvisaties, intuïtieve yoga en leesgroepen over Tibetaans boeddhisme. KenKon heeft verschillende oefenzalen, een behandelruimte, kleedkamers, douches, een kantoor en een ontmoetingsruimte. Ze bieden ook de mogelijkheid om te oefenen tijdens de open inloopochtenden en organiseren ad hoc oefensessies. Kortom, KenKon biedt een breed scala aan activiteiten om geestelijke en lichamelijke ontwikkeling te bevorderen.

Wil je weten wat KenKon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KenKon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KenKon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KenKon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar KenKon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KenKon

Bezoekers bekeken ook