Kapsalon Papatya

Kapsalon Papatya is een Kapper gelegen aan Christiaan van Abkoudeplantsoen 45 in Wageningen.

Meer informatie over Kapsalon Papatya in Wageningen

Kapsalon Papatya in Wageningen biedt kwaliteit en aandacht aan haar klanten. Ze streven naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding, zodat je niet betaalt voor onnodige dingen. Bij deze kapsalon nemen ze echt de tijd voor je en kijken ze goed naar wat het beste bij jou en je haar past. Zo loop je weer stralend de deur uit. Let op, de prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Er wordt geen informatie gegeven over de openingstijden, maar je kunt contact opnemen met de kapsalon voor meer informatie.

Wil je weten wat Kapsalon Papatya verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Papatya of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Papatya? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Papatya het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kapsalon Papatya reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Papatya

Bezoekers bekeken ook