Kapsalon Modern

Kapsalon Modern is een Kapper gelegen aan Matenstraat 2 in Wageningen.

Meer informatie over Kapsalon Modern in Wageningen

Kapsalon Modern Wageningen heet je welkom op hun website. Je kunt gemakkelijk online een knipafspraak maken en je ontvangt een bevestiging via de mail. Voor een kleurbehandeling kun je het beste 's ochtends bellen. Er is een prijsstijging per 1 november 2023, vanwege inflatie en kosten die worden doorberekend. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er een studentenkorting van 5 euro. De kapper werkt uitsluitend met vriendelijke, ammoniavrije en PDD-vrije producten. Je privacy is beveiligd en voldoet aan de AVG-eisen. Het KvK-nummer is 09022054 en het BTW-ID-nummer is NL002124689B64.

Wil je weten wat Kapsalon Modern verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Modern of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Modern? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Modern het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kapsalon Modern reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Modern

Bezoekers bekeken ook