Kapper Hizi Hair Wageningen - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Wageningen - Boek nu online is een Kapper gelegen aan Tarthorst 1211 in Wageningen.

Meer informatie over Kapper Hizi Hair Wageningen - Boek nu online in Wageningen

Bij Hizi Hair kapsalon in Wageningen kun je terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. Ze hebben ruime openingstijden en je kunt zowel een afspraak maken als binnenlopen zonder afspraak. De haarstylisten en kleurexperts zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en geven altijd persoonlijk advies. Ze werken met merken zoals Kérastase, Olaplex en L'Oréal Professionnel en maken altijd een prijsafspraak vooraf. Daarnaast bieden ze garantie op hun producten en kun je genieten van een ontspannende wasmassage in een massagestoel. Maak een afspraak bij Hizi Hair in Wageningen en ervaar zelf waarom zij zeggen: Iedere dag mooi.

Wil je weten wat Kapper Hizi Hair Wageningen - Boek nu online verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Hizi Hair Wageningen - Boek nu online of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Hizi Hair Wageningen - Boek nu online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Hizi Hair Wageningen - Boek nu online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kapper Hizi Hair Wageningen - Boek nu online reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Hizi Hair Wageningen – Boek nu online

Bezoekers bekeken ook