Kanails

Kanails is een Nagelstudio gelegen aan Kolkakkerweg 2 in Wageningen.

Meer informatie over Kanails in Wageningen

Mijn naam is Kana en ik ben al ruim 7 jaar nagelstyliste. Ik ben op jonge leeftijd begonnen in Rusland en woon sinds kort in Nederland, hier wil ik mijn kunst vervolgen. Ik heb grote liefde voor mijn werk en ben gespecialiseerd in geometrie nail-art. Eerste indruk is belangrijk en verzorgd uitziende nagels is a must. Ik wil je graag uitnodigen om langs te komen en jouw nagels weer geweldig te laten uitzien door een van mijn nagelbehandelingen! Op mijn website kan je mijn prijslijst vinden en een afspraak maken voor behandelingen zoals acrylgel, rubber base, gel en pedicure. Neem ook een kijkje in mijn galerij om voorbeelden van mijn werk te zien en lees de ervaringen van mijn klanten. Voor meer informatie en contactgegevens kan je terecht op mijn website.

Wil je weten wat Kanails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kanails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kanails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kanails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Kanails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kanails

Bezoekers bekeken ook