juwelier nijhof

juwelier nijhof is een Juwelier gelegen aan Hoogstraat 58 in Wageningen.

Meer informatie over juwelier nijhof in Wageningen

In het jaar 2000 begon Juwelier Nijhof als juwelierszaak in Wageningen. In 2019 veranderde de naam van de juwelierszaak naar Juwelier Nijhof, maar het team en de service bleven hetzelfde. Ze maken gebruik van een goud- en zilversmeden atelier en bieden ook een goudsmid aan huis service aan. Ze repareren horloges en klokken, zowel gekocht bij hen als elders. Ook ontwerpen ze herinneringssieraden en hebben ze een ruime collectie horloges en sieraden. Het is mogelijk om gaatjes te laten prikken en oud goud kan worden ingeleverd voor contant geld of een cadeaubon. Studentenverenigingen en bedrijven kunnen een kortingskaart aanvragen en trouwringen kunnen worden aangepast naar eigen inzicht. Juwelier Nijhof is gevestigd aan de Hoogstraat 58 in Wageningen en hun openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat juwelier nijhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van juwelier nijhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij juwelier nijhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je juwelier nijhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar juwelier nijhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. juwelier nijhof

Bezoekers bekeken ook