JP's Garage

JP's Garage is een Autokeuring gelegen aan Industrieweg 12 in Wageningen.

Meer informatie over JP's Garage in Wageningen

JP's Garage is een ervaren en deskundige autoreparatiewerkplaats die al meer dan 10 jaar bestaat. Ze bieden onderhouds- en reparatiediensten aan voor auto's van alle merken en modellen. Het team van JP's Garage bestaat uit Famke, Bas, JP en Gerald, die allemaal gepassioneerd zijn over auto's. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder APK-keuringen, onderhoud, airco-reparaties, remvloeistofservice, schadeherstel, versnellingsbakreparaties, diagnose van motor- en elektronische problemen, en elektrische auto-onderhoud. Ze zorgen er ook voor dat de banden en remmen van uw auto in goede conditie zijn. Als uw autoruit beschadigd is, kunnen ze deze vervangen en de kosten declareren bij de verzekeraar. Bovendien bieden ze vervangend vervoer aan voor €15 per dag. Het is belangrijk op te merken dat JP's Garage alleen werkt op afspraak. Kortom, JP's Garage is een betrouwbare en professionele autoreparatiewerkplaats die snel en deskundig werk levert.

Wil je weten wat JP's Garage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JP's Garage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JP's Garage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JP's Garage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar JP's Garage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JP’s Garage

Bezoekers bekeken ook