Jouw Personal trainer aan huis

Jouw Personal trainer aan huis is een Personal trainer gelegen aan George Sturmplantsoen 8 in Wageningen.

Meer informatie over Jouw Personal trainer aan huis in Wageningen

Jouw Personal Trainer Aan Huis biedt personal training en coaching aan en heeft ruim 17 jaar ervaring. Ze komen met alle sportspullen naar je toe, zodat je kunt trainen waar en wanneer je maar wilt. Ze bieden verschillende soorten trainingen aan, zoals personal training tijdens zwangerschap, na een bevalling, tijdens de overgang en voor ondernemers. Daarnaast bieden ze ook small group training, duo personal training, personal boxing en bedrijfsfitness aan. Het team bestaat uit meer dan 100 trainers en trainsters met veel ervaring. Je kunt een vrijblijvende en gratis proefles plannen, waarbij je eerst een medische vragenlijst moet invullen zodat de trainer de les kan voorbereiden op jouw doelen en wensen. Als je tevreden bent met de proefles, kun je samen met de trainer aan de slag gaan en de gewenste trainingsdagen en locatie bespreken. Jouw Personal Trainer Aan Huis is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Brabant.

Wil je weten wat Jouw Personal trainer aan huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jouw Personal trainer aan huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jouw Personal trainer aan huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jouw Personal trainer aan huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Jouw Personal trainer aan huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jouw Personal trainer aan huis

Bezoekers bekeken ook