Jenx communicatie- en reclamebureau

Jenx communicatie- en reclamebureau is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Bronland 12-J in Wageningen.

Meer informatie over Jenx communicatie- en reclamebureau in Wageningen

Jenx is een creatief communicatiebureau gevestigd in Wageningen. Ze zijn gespecialiseerd in communicatie op het gebied van agri, food en meer. Het bureau adviseert over strategie, aanpak en concept, en ontwikkelt en voert projecten uit. Jenx is gevestigd op de campus van Wageningen Universiteit. Ze bieden verschillende expertises aan, zoals evenementenorganisatie, public relations, het kiezen van de juiste communicatiemiddelen en media, tekst en redactie, online communicatie en social media. Ze hebben onder andere gewerkt aan een pitchdeck om investeerders aan te trekken, een multimediale campagne over paling en het in de schijnwerpers zetten van wetenschappelijk onderzoek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jenx via info@jenx.nl of telefonisch op +31 317 35 65 89.

Wil je weten wat Jenx communicatie- en reclamebureau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jenx communicatie- en reclamebureau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jenx communicatie- en reclamebureau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jenx communicatie- en reclamebureau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Jenx communicatie- en reclamebureau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jenx communicatie- en reclamebureau

Bezoekers bekeken ook