Jansen Schilders

Jansen Schilders is een Schilder gelegen aan Tarthorst 276 in Wageningen.

Meer informatie over Jansen Schilders in Wageningen

Jansen Schilders in Wageningen is een professioneel schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende werkzaamheden. Ze bieden houtreparatie aan waarbij kleine houtrotreparaties door henzelf worden uitgevoerd met duurzame producten. Daarnaast kunnen ze ook samenwerken met andere partijen die expertise hebben in het aanpakken van rot hout. Alle schilders zijn gecertificeerd. Ze verzorgen ook buitenschilderwerk, waardoor zowel woningen als bedrijfspanden in goede staat worden achtergelaten, zowel in het laag- als hoogseizoen. Voor binnenschilderwerk zorgen ze voor een perfecte afwerking, zowel voor particulieren als bedrijven. Het bedrijf heeft twee belangrijke werknemers, Mike Jansen die sinds 12-05-2017 werkzaam is en Davey Jansen die eigenaar is sinds 27-08-2012. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen via e-mail en de bankgegevens zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Jansen Schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jansen Schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jansen Schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jansen Schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Jansen Schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jansen Schilders

Bezoekers bekeken ook