Jaja Cafetaria & sushi

Jaja Cafetaria & sushi is een Snackbar gelegen aan NL, Irenestraat 58 in Wageningen.

Meer informatie over Jaja Cafetaria & sushi in Wageningen

Cafetaria Jaja is een populaire cafetaria gelegen aan de Irenestraat in Wageningen. Ze hebben openingstijden waar je terecht kunt om te genieten van heerlijk eten en snacks. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze hebben ook een actieve aanwezigheid op social media, waar je hen kunt volgen en op de hoogte kunt blijven van nieuws en aanbiedingen. Als je op zoek bent naar een smakelijke maaltijd of een snelle snack, is Cafetaria Jaja zeker een bezoekje waard.

Wil je weten wat Jaja Cafetaria & sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jaja Cafetaria & sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jaja Cafetaria & sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jaja Cafetaria & sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Jaja Cafetaria & sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jaja Cafetaria & sushi

Bezoekers bekeken ook