Ivo's Bread & Pizza

Ivo's Bread & Pizza is een Bakkerij gelegen aan Hoogstraat 5 in Wageningen.

Meer informatie over Ivo's Bread & Pizza in Wageningen

We hebben met veel plezier twee jaar lang op de markt gestaan en nu hebben we eindelijk onze eigen winkel geopend in het centrum van Wageningen! In onze bakkerij kun je terecht voor vers zuurdesembrood, zoetigheid, filterkoffie en lunch. Op woensdag zijn we geopend van 8.00 tot 14.30 uur, op donderdag van 17.00 tot 21.00 uur (pizzanight), op vrijdag van 8.00 tot 14.30 uur en van 21.00 tot 21.00 uur (pizzanight) en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt ons ook bereiken via ivo@ivosbreadandpizza.nl en ons adres is Hoogstraat 5, 6701 BJ in Wageningen. Ons KvK-nummer is 77746325.

Wil je weten wat Ivo's Bread & Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ivo's Bread & Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ivo's Bread & Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ivo's Bread & Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Ivo's Bread & Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ivo’s Bread & Pizza

Bezoekers bekeken ook