ISRIC — World Soil Information

ISRIC — World Soil Information is een Museum gelegen aan Gaia, Droevendaalsesteeg 3 in Wageningen.

Meer informatie over ISRIC — World Soil Information in Wageningen

ISRIC, World Soil Information, heeft verschillende projecten over de hele wereld lopen. Ze hebben onlangs een internationale review uitgebracht over MRV-initiatieven voor de verandering in bodemkoolstofgehalte. Daarnaast hebben ze in de afgelopen drie jaar veel geleerd van hun implementatie van Soils4Africa op het hele continent. ISRIC biedt ook nieuwe GraphQL-tools aan om hun bodemgegevens te verkennen. Je kunt ook gebruik maken van hun gastonderzoeksprogramma en lid worden van een community of practice voor bodemgegevens en informatie. Ze hebben ook een bibliotheek waar je kunt zoeken naar gedigitaliseerde kaarten, rapporten en boeken. Als je gegevens wilt delen, kun je meer informatie vinden over hun data- en softwarebeleid. De contactgegevens van ISRIC zijn ook beschikbaar.

Wil je weten wat ISRIC — World Soil Information verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ISRIC — World Soil Information of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ISRIC — World Soil Information? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ISRIC — World Soil Information het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar ISRIC — World Soil Information reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ISRIC — World Soil Information

Bezoekers bekeken ook