Intersport Winners

Intersport Winners is een Sportwinkel gelegen aan Plantsoen 40 in Wageningen.

Meer informatie over Intersport Winners in Wageningen

Bij INTERSPORT zijn er verschillende nieuwe producten en collecties beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld Energetics hardloopkleding voor het donkere najaar, adidas voetbalschoenen en ski jassen. Daarnaast zijn er ook innovaties van Nike en PUMA op het gebied van voetbal. INTERSPORT streeft naar een positieve impact op de wereld en biedt ook de mogelijkheid om korting te sparen met de INTERSPORT CLUB-App. Verder zijn er blogs beschikbaar met tips voor wintersport, voetbal en hardlopen. INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak met meer dan 50 winkels in Nederland en maakt deel uit van een wereldwijd netwerk. Ze willen graag iedereen helpen om zijn of haar plek in de sport te vinden en dragen bij aan een gezondere levensstijl.

Wil je weten wat Intersport Winners verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intersport Winners of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intersport Winners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Winners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Intersport Winners reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intersport Winners

Bezoekers bekeken ook