ICF Wageningen (Internationale kerk)

ICF Wageningen (Internationale kerk) is een Christelijke kerk gelegen aan Kastanjeweg 2 in Wageningen.

Meer informatie over ICF Wageningen (Internationale kerk) in Wageningen

ICF is een internationale, oecumenische kerk in Wageningen genaamd International Christian Fellowship. Ze verwelkomen iedereen met open armen en organiseren verschillende activiteiten en groepen. Op zondagen is er een Engelstalige dienst waarin er gezongen, gepreekt en gebeden wordt. Er zijn ook aparte diensten voor kinderen en tieners, en er is oppas beschikbaar. Daarnaast zijn er Connect Groups waarin je elkaar kunt ontmoeten en samen kunt groeien in het geloof. Deze groepen komen op verschillende avonden bij elkaar. Voor studenten en jongvolwassenen zijn er maandelijkse activiteiten, zoals spelletjesavonden, sporten, filmavonden en lezingen. Ook is er een speciale gemeenschap voor Chinese studenten in Wageningen, die zowel fysieke als online bijeenkomsten organiseren. Naast deze activiteiten worden er ook wekelijks diensten gehouden, waarbij verschillende preken en thema's aan bod komen. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om deel te nemen aan het leven van ICF, of het nu gaat om het bijwonen van diensten, deelnemen aan cursussen of het aansluiten bij een gastgezin. Iedereen is van harte welkom bij ICF.

Wil je weten wat ICF Wageningen (Internationale kerk) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ICF Wageningen (Internationale kerk) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ICF Wageningen (Internationale kerk)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ICF Wageningen (Internationale kerk) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar ICF Wageningen (Internationale kerk) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ICF Wageningen (Internationale kerk)

Bezoekers bekeken ook