Hunkemöller

Hunkemöller is een Lingeriewinkel gelegen aan Hoogstraat 84 in Wageningen.

Meer informatie over Hunkemöller in Wageningen

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. Ze ontwerpen hun collectie in huis en testen de kwaliteit uitvoerig. Het ontwerpteam werkt constant aan nieuwe producten en innovaties tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hunkemöller biedt een breed assortiment aan lingerie, ondergoed, badjassen, badmode, bikini's, nachtmode, beenmode, loungewear en sportkleding. Ze hebben exclusieve voordelen voor members en bieden gratis verzending met Click & Collect. Je kunt ook je foto's taggen met @hunkemoller op Instagram en verschijnen op hun feed.

Wil je weten wat Hunkemöller verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hunkemöller of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hunkemöller? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hunkemöller het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Hunkemöller reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hunkemöller

Bezoekers bekeken ook