Huisartspraktijk Nicolay

Huisartspraktijk Nicolay is een Huisarts gelegen aan Haagsteeg 18 in Wageningen.

Meer informatie over Huisartspraktijk Nicolay in Wageningen

Huisartspraktijk Nicolay in Wageningen is geopend op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur, met uitzondering van woensdagmiddag. Alle spreekuren zijn op afspraak, waarbij een afspraak ongeveer 10 minuten duurt. Als er meerdere vragen zijn of een langer gesprek gewenst is, kan de assistente een dubbele afspraak maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tussen 8:00 en 10:00 uur. Tussen 11:00 en 14:00 uur is er een telefonisch spreekuur voor korte adviezen en uitslagen van onderzoeken. Huisbezoeken kunnen worden aangevraagd tussen 8:00 en 10:00 uur, maar het wordt aangeraden om zoveel mogelijk naar de praktijk te komen vanwege betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden. Urine kan worden afgegeven tussen 8:00 en 10:00 uur en verwijsbrieven en formulieren kunnen worden afgehaald bij de assistente aan de balie. Verder biedt de praktijk een wrattenspreekuur aan op maandag tot woensdag en is er informatie beschikbaar over inschrijven en uitschrijven. In geval van levensbedreigende situaties wordt aangeraden om eerst 112 te bellen. De praktijk heeft ook verschillende medewerkers, waaronder huisartsen Nyncke Nicolay en Danial Zarringam, doktersassistenten Zoë Lootens-Peperkamp, Jennyfer Pijl, Mariska van Voorthuijsen-Brinkman en Arianne Wille.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Nicolay verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Nicolay of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Nicolay? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Nicolay het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Huisartspraktijk Nicolay reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Nicolay

Bezoekers bekeken ook