Huisartspraktijk de Haan

Huisartspraktijk de Haan is een Huisarts gelegen aan Binnenhaven 69 d in Wageningen.

Meer informatie over Huisartspraktijk de Haan in Wageningen

Huisartspraktijk de Haan heet u welkom op hun website. Op de website kunt u meer informatie vinden over de praktijk, het team en de diensten die zij aanbieden. Er wordt ook informatie gegeven over de griepvaccinaties die plaatsvinden op donderdagmiddag 9 november 2023 op sportpark de Bongerd. Voor levensbedreigende situaties wordt geadviseerd om 112 te bellen. Bloedprikken kan worden afgesproken via MijnZGV of via een telefoonnummer. Er wordt verwezen naar een vragenlijst voor patiënttevredenheidsonderzoek en naar de websites "Moet ik naar de dokter?" en Thuisarts.nl voor betrouwbare medische informatie. Er is ook informatie beschikbaar over de openingstijden van de huisartsenpraktijk en hoe afspraken gemaakt kunnen worden. Verder wordt er informatie gegeven over Medisch Centrum Kortenoord en de online services die de Haan aanbiedt, zoals het maken van afspraken en het aanvragen van herhaalmedicatie. De contactgegevens van de praktijk worden vermeld, evenals enkele handige links naar andere websites. De openingstijden van de praktijk worden ook genoemd en voor dringende zaken buiten openingstijden wordt verwezen naar de Huisartsenpost Gelderse Vallei in Ede.

Wil je weten wat Huisartspraktijk de Haan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk de Haan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk de Haan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk de Haan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Huisartspraktijk de Haan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk de Haan

Bezoekers bekeken ook