Huisartsenpraktijk Medin

Huisartsenpraktijk Medin is een Huisarts gelegen aan Binnenhaven 69 B in Wageningen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Medin in Wageningen

Huisartsenpraktijk Medin is gevestigd in Wageningen en is bereikbaar via telefoonnummer 0317-413734. Voor spoedgevallen, druk op 1. Het contactadres is huisartsenpraktijkmedin@ezorg.nl. De praktijk biedt online services zoals E-consult, Webagenda, Receptenservice en Inschrijven. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Voor dringende zaken buiten deze tijden kunt u terecht bij de Huisartsenpost Gelderse Vallei in Ede, te bereiken op 0318-200800. Het copyright van de website Medin is van 2023 en het webdesign is verzorgd door SMART Websites.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Medin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Medin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Medin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Medin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Medin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Huisartsenpraktijk Medin

Bezoekers bekeken ook