Huisartsen praktijk Mels

Huisartsen praktijk Mels is een Arts gelegen aan Binnenhaven 69f in Wageningen.

Meer informatie over Huisartsen praktijk Mels in Wageningen

Bij Huisartsenpraktijk Mels in Wageningen kunt u terecht voor al uw medische vragen en afspraken. Het team van de praktijk is bereikbaar via telefoonnummer 0317-466 411 en via e-mail assistentemels@ezorg.nl. Voor spoedgevallen kunt u toets 1 indrukken. De praktijk biedt ook online services zoals E-consulten, het plannen van afspraken via de webagenda, receptenservice en inschrijvingen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Voor dringende zaken buiten deze tijden kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost Gelderse Vallei in Ede via telefoonnummer 0318-200800.

Wil je weten wat Huisartsen praktijk Mels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen praktijk Mels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen praktijk Mels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen praktijk Mels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Huisartsen praktijk Mels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsen praktijk Mels

Bezoekers bekeken ook