Huisartsen Meuwissen van Ballegooijen

Huisartsen Meuwissen van Ballegooijen is een Huisarts gelegen aan Binnenhaven 69-E in Wageningen.

Meer informatie over Huisartsen Meuwissen van Ballegooijen in Wageningen

Huisartsenpraktijk Meuwissen, van Ballegooijen, Vosseberg, gevestigd in Medisch Centrum Kortenoord, biedt belangrijke informatie op hun website. Op 7 november worden de jaarlijkse griepvaccinaties gegeven in sporthal De Bongerd in Wageningen. U ontvangt hiervoor een uitnodiging in oktober. Als u verhinderd bent op 7 november, hoeft u zich niet af te melden. Als u niet kunt komen op het toegewezen tijdsblok, kunt u op een ander moment tussen 13.00u en 16.00u langskomen of naar de inhaalmomenten op 16 en 17 november gaan. Voor vragen over de griepvaccinatie, pneumokokkenvaccinatie of coronavaccinatie kunt u terecht op de website van het RIVM. Daarnaast biedt de praktijk online services aan, zoals het aanvragen van medicatie en het maken van afspraken. De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00u tot 17.00u, en voor spoedgevallen kunt u terecht bij de Huisartsenpost Gelderse Vallei in Ede.

Wil je weten wat Huisartsen Meuwissen van Ballegooijen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen Meuwissen van Ballegooijen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen Meuwissen van Ballegooijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen Meuwissen van Ballegooijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Huisartsen Meuwissen van Ballegooijen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsen Meuwissen van Ballegooijen

Bezoekers bekeken ook