Huisarts G.G. Hupkes

Huisarts G.G. Hupkes is een Huisarts gelegen aan Plantsoen 57-B in Wageningen.

Meer informatie over Huisarts G.G. Hupkes in Wageningen

Op dinsdag is huisarts Hupkes afwezig en wordt hij vervangen door dokter van der Spoel. Bij levensbedreigende situaties moet er gebeld worden naar 112. Voor spoedgevallen kan er gebeld worden naar 0317-410566. Bij verwondingen of spoedeisende klachten kan er direct naar de praktijk worden gegaan. Als er van tevoren wordt gebeld, kan de huisarts alvast rekening houden met de komst van de patiënt. Als de eigen huisarts gesloten is en er zijn klachten die niet kunnen wachten tot het volgende spreekuur, kan er contact worden opgenomen met Huisartsenpost Gelderse Vallei. Het adres van de huisartsenpost is Willy Brandtlaan 10, 6716 RP Ede. Indien nodig komt de huisarts ook aan huis, maar het is beter om zoveel mogelijk naar de praktijk te komen. Op de website Thuisarts.nl is betrouwbare en onafhankelijke informatie te vinden over gezondheid en ziekten. Voor informatie over medicijnen kan er gekeken worden op Apotheek.nl. Bij het Startpunt Wageningen kunnen inwoners terecht met vragen over wonen, werk, zorg, opvoeding en geldzaken. Het Startpunt biedt informatie en advies, en kan helpen bij het regelen van zorg en ondersteuning. Er is ook een mogelijkheid om met behulp van "Moet ik naar de dokter?" zelf te beoordelen of en wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen.

Wil je weten wat Huisarts G.G. Hupkes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisarts G.G. Hupkes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisarts G.G. Hupkes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisarts G.G. Hupkes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Huisarts G.G. Hupkes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisarts G.G. Hupkes

Bezoekers bekeken ook