Huis Hinkeloord

Huis Hinkeloord is een Museum gelegen aan Nassauweg 20 in Wageningen.

Meer informatie over Huis Hinkeloord in Wageningen

Beeldengalerij Het Depot is een museum dat gericht is op hedendaagse beeldhouwkunst en de groei en ontwikkeling van kunstenaars centraal stelt. De collectie bestaat uit torsen en fragmenten van het menselijk lichaam. Het museum is verdeeld over drie locaties die met elkaar verbonden zijn door Arboretum De Dreijen. In Villa Hinkeloord is een permanente tentoonstelling te zien van het werk van Eja Siepman van den Berg, evenals wisselende tentoonstellingen in de benedenzaal. Ook Arboretum Hinkeloord maakt deel uit van deze locatie. De hoofdvestiging biedt tentoonstellingen van hedendaagse beeldhouwers en een tentoonstelling over beide arboreta. Daarnaast is er in gebouw De Peppel een permanente tentoonstelling te zien van het werk van Emile van der Kruk en vinden er educatieve activiteiten plaats voor scholen. Stichting Het Depot organiseert verschillende activiteiten, mede mogelijk gemaakt door Stichting Utopa, die zich richt op het stimuleren van creatieve talenten van mensen. Meer informatie is te vinden op www.utopa.nl.

Wil je weten wat Huis Hinkeloord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huis Hinkeloord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huis Hinkeloord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huis Hinkeloord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Huis Hinkeloord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huis Hinkeloord

Bezoekers bekeken ook