Huidsalon Westland

Huidsalon Westland is een Schoonheidssalon gelegen aan Pomona 104 in Wageningen.

Meer informatie over Huidsalon Westland in Wageningen

Huidverbetering en ontspanning zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze drukke tijd is het moeilijk om tot rust te komen, maar dit heeft ook invloed op onze huid. Als huidspecialiste kan ik helpen om de huid te verbeteren, maar je kunt hier zelf ook veel aan doen. Ik ben gespecialiseerd in bindweefselmassage en huidverbetering en help jou om je huid te verbeteren op basis van wetenschappelijk onderbouwde methodes. Ik pak onder andere rimpels, volumeverlies, acne en pigmentvlekken aan door de doorbloeding te verbeteren en de celdeling en de aanmaak van nieuw bindweefsel te stimuleren. Daarnaast help ik jou om je huid beter te begrijpen en te onderhouden en bied ik een rustmoment in de drukte van het dagelijks leven. Mijn naam is Marleen en ik weet uit eigen ervaring hoe fijn het is om een gezonde en mooie huid te hebben. Tijdens mijn behandelingen staat huidverbetering centraal en is er veel aandacht voor ontspanning. Als je last hebt van een vale en vermoeide huid, acne of littekens, of als je huidveroudering wilt vertragen, kun je een van mijn behandelingen boeken.

Wil je weten wat Huidsalon Westland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidsalon Westland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidsalon Westland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidsalon Westland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Huidsalon Westland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidsalon Westland

Bezoekers bekeken ook