HRorganizer B.V.

HRorganizer B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Binnenhaven 1 in Wageningen.

Meer informatie over HRorganizer B.V. in Wageningen

HRorganizer is een online assessment platform dat helpt bij het vinden van de juiste kandidaten en het beoordelen en behouden van personeel. Het platform biedt diverse HR-instrumenten, zoals selectie assessments, ontwikkelassessments en 360 graden feedback. Meer dan 650 organisaties werken al met HRorganizer en in 2021 zijn er meer dan 11.000 selectie assessments uitgevoerd. Klanten hebben positieve ervaringen met de verbetering van het recruitment proces en het bereiken van zelfreflectie op organisatieniveau. Ook de candidate experience, onderlinge betrokkenheid en samenwerking worden verbeterd door het gebruik van HRorganizer. Geïnteresseerden kunnen een gratis demo aanvragen en na afloop een 30-dagen proefperiode starten.

Wil je weten wat HRorganizer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HRorganizer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HRorganizer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HRorganizer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar HRorganizer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HRorganizer B.V.

Bezoekers bekeken ook