Hotel WICC

Hotel WICC is een Hotel gelegen aan Lawickse Allee 9 in Wageningen.

Meer informatie over Hotel WICC in Wageningen

Hotel WICC in Wageningen biedt 208 comfortabele kamers in verschillende kamertypes, waardoor het de perfecte plek is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het hotel heeft een geweldige locatie en uitstekende voorzieningen. Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en drankjes in de Brasserie Beau en het à la carte restaurant. Het hotel ligt ook in het centrum van Wageningen, waardoor gasten gemakkelijk kunnen genieten van de rijke historie en het gezellige stadscentrum. Voor een actiever verblijf kunnen gasten de Veluwe per fiets verkennen. Hotel WICC is ook een ideale locatie voor conferenties en evenementen, met eersteklas audiovisuele apparatuur en een centrale ligging. Tot slot organiseert het hotel ook speciale evenementen, zoals het Elvis Tribute Weekend in 2023.

Wil je weten wat Hotel WICC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel WICC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel WICC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel WICC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Hotel WICC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel WICC

Bezoekers bekeken ook