Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch

Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch is een Hotel gelegen aan Hartenseweg 60 in Wageningen.

Meer informatie over Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch in Wageningen

Hotel-restaurant Nol in 't Bosch heet u van harte welkom voor koffie, lunch, diner en drankjes. De keuken is geopend van 12:00 - 20:00 uur en het restaurant is dagelijks geopend van 08:00 - 23:00 uur. Daarnaast biedt het hotel verschillende hotelkamers, waaronder een connecting room. Het is ook een populaire locatie voor zakelijke vergaderingen. In de gang naast de receptie zijn herinneringen te vinden. Het à la carte restaurant biedt heerlijke gerechten na een dag in de bossen of het bezoeken van bezienswaardigheden. Het hotel is ook een officiële trouwlocatie en verzorgt bruiloften tot in de details. Huisdieren zijn welkom en er is ook een Jeu de Boules baan aanwezig.

Wil je weten wat Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Hotel-Restaurant Nol in 't Bosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel-Restaurant Nol in ’t Bosch

Bezoekers bekeken ook