Hoksbergen Hair en Beauty

Hoksbergen Hair en Beauty is een Kapper gelegen aan Bevrijdingsstraat 20 in Wageningen.

Meer informatie over Hoksbergen Hair en Beauty in Wageningen

Hoksbergen Hair & Beauty is een salon in Wageningen waar je terecht kunt voor haar- en schoonheidsbehandelingen. Ze bieden onder andere haarstyling, make-up, ontspanningsbehandelingen en nieuwe kapsels. Daarnaast hebben ze ook speciale behandelingen, zoals een scalp reiniging, zuurstofbehandeling, bruidsarrangement, keratinebehandeling, epileren met draad en wimperlift. Op de website zijn ook positieve reviews te vinden van tevreden klanten die de salon aanraden vanwege de goede service, persoonlijk advies en prettige sfeer. De salon is gevestigd aan de Bevrijdingsstraat 20 en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 16:00 uur. Op maandag is de salon gesloten. Voor vragen kan er gebruik worden gemaakt van het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Hoksbergen Hair en Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoksbergen Hair en Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoksbergen Hair en Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoksbergen Hair en Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Hoksbergen Hair en Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoksbergen Hair en Beauty

Bezoekers bekeken ook