HL Bouw en Montage

HL Bouw en Montage is een Aannemer gelegen aan Industrieweg 24 in Wageningen.

Meer informatie over HL Bouw en Montage in Wageningen

Dit bouw- en aannemersbedrijf uit Wageningen heeft al meer dan 20 jaar ervaring in verbouw, renovatie, nieuwbouw en onderhoud. Ze leveren kwaliteit en vakmanschap en hechten waarde aan heldere afspraken en goede communicatie. Ze werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten en bieden verschillende diensten aan, zoals aanbouw/verbouw, badkamerrenovatie, dakkapellen/dakopbouw, veranda's/overkappingen, woningrenovatie en bouwkundig tekenwerk. Ze hebben een eigen bouwkundig tekenaar die nauwkeurige 3D BIM-modellen maakt. Bij de prijsopgave ontvangt u een overzichtelijke begroting, zodat u precies kunt zien wat de kosten zijn. Ze hebben recente projecten gedaan op het gebied van badkamers, uitbouw en dakopbouw. Als u plannen heeft voor een verbouwing of renovatie, kunt u contact met hen opnemen voor een vrijblijvend gesprek en advies.

Wil je weten wat HL Bouw en Montage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HL Bouw en Montage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HL Bouw en Montage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HL Bouw en Montage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar HL Bouw en Montage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HL Bouw en Montage

Bezoekers bekeken ook