Het Yogaschooltje

Het Yogaschooltje is een Sportschool gelegen aan Rouwenhofstraat 10 in Wageningen.

Meer informatie over Het Yogaschooltje in Wageningen

Bij het Yogaschooltje kun je terecht voor verschillende vormen van yoga, zoals Ashtanga yoga, Vinyasa Flow yoga, Pilates, Aerial yoga, Pralaya yoga en Power yoga. Daarnaast worden er ook rustige lessen aangeboden, zoals Qigong, Critical Alignment Yoga, Yin yoga en Zwangerschaps yoga. Het Yogaschooltje biedt ook de mogelijkheid om de studio te huren voor bijvoorbeeld feestjes of uitjes. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar goede docenten. Het adres van Het Yogaschooltje is Rouwenhofstraat 10 in Wageningen. Voor meer informatie en om je aan te melden voor de nieuwsbrief kun je terecht op de website.

Wil je weten wat Het Yogaschooltje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Yogaschooltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Yogaschooltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Yogaschooltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Het Yogaschooltje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Yogaschooltje

Bezoekers bekeken ook