Het Poorthuis

Het Poorthuis is een Restaurant gelegen aan Beuningstraat 1 in Wageningen.

Meer informatie over Het Poorthuis in Wageningen

Het Poorthuis Wageningen is een eethuis waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Het restaurant bevindt zich in een monumentaal pand uit 1850, dat vroeger dienst deed als koetsenstal. De inrichting van het restaurant is sfeervol en past goed bij het historische pand. De gerechten worden vers bereid en op eigentijdse wijze gepresenteerd. Naast de gerechten op de kaart, zijn er ook wekelijks wisselende specials. Je kunt altijd langs komen om de sfeer te proeven en een kijkje te nemen in de menukaart. Reserveren is mogelijk bij Het Poorthuis Wageningen. Het adres van het restaurant is niet vermeld.

Wil je weten wat Het Poorthuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Poorthuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Poorthuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Poorthuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Het Poorthuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Poorthuis

Bezoekers bekeken ook