Het Oude Pakhuis

Het Oude Pakhuis is een Restaurant gelegen aan Molenstraat 4 in Wageningen.

Meer informatie over Het Oude Pakhuis in Wageningen

In Het Oude Pakhuis in Wageningen kunt u genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Ze bieden onder andere een duo van het wild, bestaande uit hertenbiefstuk uit Nieuw-Zeeland en wild zwijn uit het Zwarte Woud, geserveerd met een jus van gerookte ui. Een tip voor bij dit gerecht is de Ijbok van brouwerij 'tij Amsterdam. Daarnaast hebben ze ook een vangst van de dag, zoals gamba's van de grill met een zachte knoflooksaus. Op de tap hebben ze onder andere Texels Skuumkoppe, een donker tarwebier met hints van karamel en abrikoos, en 't IJ IJbok, een roodbruin bockbier met aroma's van geroosterde granen en donker fruit. Ook kunt u genieten van een rundercarpaccio, gesneden van hun eigen biefstuk van het Belgische "dikbil" witblauw rund. Voor de wijnliefhebbers hebben ze onder andere de Riserva della Casa Rosso, een rode wijn die 12 maanden houtgerijpt is en indrukken van pruimen, bramen, vanille en cacao heeft. Als dessert kunt u kiezen voor een oud Hollandse kaasplankje. Het Oude Pakhuis is weer geopend en u kunt reserveren via eet.nu of telefonisch contact opnemen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag. Het team van Het Oude Pakhuis biedt de mooiste kwaliteit vlees met bijpassende wijnen aan en ze hebben een gezellige en gastvrije sfeer.

Wil je weten wat Het Oude Pakhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Oude Pakhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Oude Pakhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Oude Pakhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Het Oude Pakhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Oude Pakhuis

Bezoekers bekeken ook