Het Bijenhuis Wageningen

Het Bijenhuis Wageningen is een Winkel gelegen aan Grintweg 273 in Wageningen.

Meer informatie over Het Bijenhuis Wageningen in Wageningen

Het Bijenhuis is het grootste bijenbelevingscentrum van Nederland en biedt een breed scala aan bijenproducten en imkerbenodigdheden. Ze hebben een eigen imkerij, winkel en productieruimten. In het Bijenhuis kun je terecht voor advies over honing, verzorgingsproducten, bijenkasten en imkermaterialen. Ze hebben ook een bijenbelevingscentrum waar je alles kunt leren over bij-gerelateerde onderwerpen. Daarnaast houden ze meer dan 300 bijenvolken voor honing en bestuiving en zijn gespecialiseerd in het telen van bijenvolken en koninginnen. Het Bijenhuis biedt hoogwaardige kwaliteit imker- en bijenproducten en staat bekend om hun jarenlange ervaring in het bijenhouden. Je kunt contact met hen opnemen via hun website.

Wil je weten wat Het Bijenhuis Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Bijenhuis Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Bijenhuis Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Bijenhuis Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Het Bijenhuis Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Bijenhuis Wageningen

Bezoekers bekeken ook