Herenkapsalon De Kapper

Herenkapsalon De Kapper is een Kapper gelegen aan Schaepmanstraat 91 in Wageningen.

Meer informatie over Herenkapsalon De Kapper in Wageningen

De herenkapsalon 'De Kapper' in de Nude in Wageningen is een bekende plek sinds 2001. Veel Wageningers, waaronder ook WUR-studenten, laten hier op efficiënte wijze hun haar knippen. De kapper hanteert een eenvoudig en perfect concept, waardoor de knipbeurt voor een gunstig tarief kan worden uitgevoerd, zowel met als zonder afspraak. Voor het maken van een afspraak kun je bellen tijdens de openingstijden. De prijzen variëren, waarbij heren €16,50 betalen, studenten €15,50 en kinderen tot 10 jaar €14,00. De nieuwe locatie van de kapsalon is op Schaepmanstraat 95, op slechts 5 meter afstand van de oude locatie. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat Herenkapsalon De Kapper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herenkapsalon De Kapper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herenkapsalon De Kapper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herenkapsalon De Kapper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Herenkapsalon De Kapper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herenkapsalon De Kapper

Bezoekers bekeken ook