HEMA Wageningen

HEMA Wageningen is een Warenhuis gelegen aan Hoogstraat 59 in Wageningen.

Meer informatie over HEMA Wageningen in Wageningen

HEMA Wageningen is een winkel waar je terecht kunt voor taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en een restaurant. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen als je ervoor kiest om deze in de winkel op te halen. Je kunt HEMA artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, maar er gelden wel bepaalde voorwaarden. Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden, zoals gebak en voorverpakte artikelen. Daarnaast kun je in de winkelvoorraad online bekijken welke artikelen beschikbaar zijn. Bij HEMA kun je ook oude apparaten inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA locaties in de buurt van Wageningen, zoals in Ede, Druten, Veenendaal, Lienden, Bennekom, Renkum, Zetten, Ede Stadspoort en Rhenen.

Wil je weten wat HEMA Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar HEMA Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Wageningen

Bezoekers bekeken ook