Havenpraktijk de Dijk

Havenpraktijk de Dijk is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan in .

Meer informatie over Havenpraktijk de Dijk in

Havenpraktijk de Dijk in Wageningen richt zich op algeheel welzijn en goede zorg voor mensen met fysieke ongemakken en chronische gezondheidsproblemen. De praktijk biedt antroposofische fysiotherapie, waarbij gekeken wordt naar de invloed van verschillende factoren op iemands gezondheid en welzijn. Ziekte wordt gezien als een vorm van een vastlopen in een bepaalde eenzijdigheid, en de therapie richt zich op het vinden van een nieuw evenwicht in het lichaam. Ritmische elementen, zoals ritmische massage en bewegingstherapie, worden hierbij toegepast. Het doel van de therapie is om bewustwording te stimuleren en een nieuw evenwicht te vinden als basis voor gezondheid.

Wil je weten wat Havenpraktijk de Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Havenpraktijk de Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Havenpraktijk de Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Havenpraktijk de Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Havenpraktijk de Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Havenpraktijk de Dijk

Bezoekers bekeken ook