Haircreators

Haircreators is een Kapper gelegen aan Hoogstraat 105 in Wageningen.

Meer informatie over Haircreators in Wageningen

Haircreators is een kapsalon met een visie. Ze geloven dat de persoonlijke uitstraling van een mens belangrijker is dan mode. Daarom streven ze ernaar om het 'binnenste' van mensen naar buiten te laten komen. Deze visie heeft ervoor gezorgd dat Haircreators is bekroond als leukste kapper. Daarnaast zijn ze ook genomineerd voor de Trendvisionaward in de categorie Sebmen. De eigenaar van Haircreators wilde een lichte, toegankelijke en huiselijke zaak creëren waar iedereen zich thuis voelt en kan stralen. Je kunt zelfs een Whatsapp bericht sturen naar de kapsalon. Wat betreft de openingstijden is Haircreators gesloten op maandag en zondag, maar op de andere dagen zijn ze geopend van 9:00 tot 17:30 uur, behalve op vrijdag, dan zijn ze open tot 19:00 uur. Op zaterdag kun je er terecht van 9:00 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Haircreators verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haircreators of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haircreators? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haircreators het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Haircreators reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haircreators

Bezoekers bekeken ook