Hair Inc.

Hair Inc. is een Kapper gelegen aan Junusstraat 18 in Wageningen.

Meer informatie over Hair Inc. in Wageningen

HAIR-INC is een moderne en rustige kapsalon gelegen aan de Junusstraat. Ze bieden een prettige ambiance en staan bekend om hun aandacht en attentie voor de klanten. Ze zijn op zoek naar een nieuwe nagelstyliste en bieden een bestaand klantenbestand en een gezellige werkplek aan. Daarnaast bieden ze ook bruidsarrangementen aan voor de belangrijkste dag van je leven. Je kunt nu ook online een afspraak maken bij HAIR-INC. Er is ook een update geweest van de website en er zijn positieve reacties van klanten te lezen. Ron, de kapper, staat bekend om zijn fantastische behandelingen en het feit dat hij altijd de tijd neemt voor zijn klanten. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Hair Inc. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair Inc. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair Inc.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair Inc. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Hair Inc. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair Inc.

Bezoekers bekeken ook