Haagsman Schoenen B.V.

Haagsman Schoenen B.V. is een Schoenenwinkel gelegen aan Hoogstraat 43 in Wageningen.

Meer informatie over Haagsman Schoenen B.V. in Wageningen

Haagsman Schoenen uit Wageningen is een winkel met meer dan 400m2 waar je alle topmerken kunt vinden. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is begonnen als schoenmakerij in 1918. In 1922 openden ze hun eerste schoenwinkel en al snel groeide het uit tot een bekend begrip in de regio vanwege de uitstekende service en de grote collectie. Bij Haagsman Schoenen vind je merken zoals Shabbies, Floris, Van Bommel, Gabor en nog veel meer. Ze hebben ook een passie voor wandelschoenen en bieden een ruime keuze aan merken zoals Lowa, Meindl, Hanwag, On en Merrell. Daarnaast hebben ze ook duurzamere en vegan schoenen. Bezoek de winkel aan de Hoogstraat 43 in Wageningen om zelf de kwaliteit te ervaren.

Wil je weten wat Haagsman Schoenen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haagsman Schoenen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haagsman Schoenen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haagsman Schoenen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Haagsman Schoenen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haagsman Schoenen B.V.

Bezoekers bekeken ook