GZ-Punt

GZ-Punt is een Gezondheidsclub gelegen aan Industrieweg 21 in Wageningen.

Meer informatie over GZ-Punt in Wageningen

GZ-Punt is een innovatief platform dat samenwerkt met partners om preventie en positieve gezondheid te bevorderen. Ze werken op basis van een holistisch mensbeeld waarbij fysieke en mentale kracht hand in hand gaan. GZ-Punt faciliteert een online gezondheidsplatform, fysieke leefstijlwinkels, een magazine en zakelijke dienstverlening voor zorgprofessionals. Ze nodigen zorgorganisaties, zelfstandigen en andere gezondheidsgerelateerde organisaties uit om zich bij hen aan te sluiten. Ze willen samenwerken aan het versterken van de mentale weerbaarheid van mensen en het voorkomen van onnodige zorg. GZ-Punt biedt ondersteuning aan behandelaars en zzp'ers die zelfstandig willen werken. Ze hebben ook een digitaal platform waar je een compleet aanbod aan zorgdiensten kunt vinden, met indien nodig professionele begeleiding. Daarnaast werkt GZ-Punt aan een landelijk netwerk van fysieke locaties waar advies, training en dienstverlening worden aangeboden op het gebied van mentale en fysieke gezondheid. Ze nodigen zzp'ers en organisaties uit om zich bij hen aan te sluiten om samen te werken aan relevante en betaalbare zorg. Het doel van GZ-Punt is om onnodige zorg te voorkomen en de mentale veerkracht van mensen te versterken.

Wil je weten wat GZ-Punt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GZ-Punt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GZ-Punt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GZ-Punt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar GZ-Punt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GZ-Punt

Bezoekers bekeken ook