Guldie Colorstore.nl Wageningen

Guldie Colorstore.nl Wageningen is een Bouwmarkt gelegen aan Van Eckstraat 3 in Wageningen.

Meer informatie over Guldie Colorstore.nl Wageningen in Wageningen

In de verf- en behangwinkel Guldie Colorstore.nl in Wageningen kun je de hele week terecht om verf en behang te kopen. Ze hebben verf van grote merken zoals Sikkens en Sigma, maar ook exclusieve merken zoals Farrow & Ball en Little Greene. Op dit moment zijn er speciale acties in het filiaal in Wageningen, zoals 37,5% korting op alle Sikkens producten en 10% korting op al het behang. Daarnaast krijg je bij aankoop van een samplepotje een tweede gratis. Het filiaal is gevestigd aan de Van Eckstraat 3 en heeft ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Ze bieden een breed assortiment aan verfmerken, waaronder Sikkens, Sigma, Boonstoppel, en Flexa. Ook hebben ze exclusieve verfmerken zoals Farrow & Ball en Little Greene. Daarnaast hebben ze een top 100 behangcollectie met merken zoals Arte, Eijffinger, Cole&Son, en Hooked on Walls. Tot slot bieden ze ook diverse andere producten aan, zoals Anza en Alabastine. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van Colorstore.nl om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en inspiratie.

Wil je weten wat Guldie Colorstore.nl Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Guldie Colorstore.nl Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Guldie Colorstore.nl Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Guldie Colorstore.nl Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Guldie Colorstore.nl Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Guldie Colorstore.nl Wageningen

Bezoekers bekeken ook