Grote Kerk

Grote Kerk is een Kerk gelegen aan Markt 1 in Wageningen.

Meer informatie over Grote Kerk in Wageningen

De Grote Kerk in Wageningen is een veelzijdige en monumentale locatie in het hart van de stad. Het staat bekend als een bruisende studentenstad met een wereldberoemde universiteit gericht op gezonde voeding en voedselzekerheid. Daarnaast heeft Wageningen ook een historische betekenis als Stad der Bevrijding, wat terug te zien is in het gebrandschilderde herdenkingsraam in de Grote Kerk. De kerk biedt diverse mogelijkheden voor evenementen zoals concerten, huwelijken, recepties en symposia. Flexibiliteit en gastvrijheid staan hierbij centraal. De kerk is te huur van maandag tot en met zaterdag, op zondag wordt er gekerkt door de Protestantse Gemeente Wageningen. Daarnaast worden er in de kerk ook andere activiteiten georganiseerd, zoals een Rummikub-evenement en het Rhinegold Festival waar jonge musici klassieke muziek laten zien en horen. Een groep studenten heeft ook onderzoek gedaan naar het verbeteren van de binnenstad en het vergroenen van de Markt in opdracht van de vereniging voor ondernemers van Wageningen.

Wil je weten wat Grote Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grote Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grote Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grote Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Grote Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grote Kerk

Bezoekers bekeken ook