Grieks Restaurant Alexandros

Grieks Restaurant Alexandros is een Grieks restaurant gelegen aan Spelstraat 1 in Wageningen.

Meer informatie over Grieks Restaurant Alexandros in Wageningen

In Wageningen is er een restaurant genaamd Alexandros dat al sinds 2008 Griekse gerechten serveert. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 22.00 uur. Naast het dineren in het restaurant, is er ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen of te laten bezorgen. Afhalen kan van dinsdag tot en met zondag tussen 15:00 en 20:00 uur, en bezorgen is mogelijk van dinsdag tot en met zondag tussen 17:00 en 20:00 uur. Voor de menukaart en actuele prijzen kan er gebeld worden naar het telefoonnummer 0317 418 535. Het restaurant is gevestigd aan de Spelstraat 1 in Wageningen.

Wil je weten wat Grieks Restaurant Alexandros verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grieks Restaurant Alexandros of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grieks Restaurant Alexandros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grieks Restaurant Alexandros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Grieks Restaurant Alexandros reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grieks Restaurant Alexandros

Bezoekers bekeken ook