GreenlinQdata

GreenlinQdata is een Softwarebedrijf gelegen aan Agro Business Park 1 in Wageningen.

Meer informatie over GreenlinQdata in Wageningen

Met de registratietool van GreenlinQdata kunt u betrouwbaar en gemakkelijk gegevens van uw gewassen en middelen registreren en veilig delen met anderen. Verschillende modules zorgen ervoor dat u minder tijd hoeft te besteden aan registreren, zodat u zich kunt focussen op ondernemen. Als sierteler kunt u zich hier registreren voor het GLOBALG.A.P. milieucertificaat. GreenlinQdata helpt telers in de tuinbouw met het registreren en rapporteren van informatie en zorgt voor uitwisseling van deze informatie met telersverenigingen en handelshuizen. Het team van GreenlinQdata bestaat uit specialisten die veel kennis hebben van de telerswereld en u kunnen ondersteunen bij het registreren. Daarnaast is het mogelijk om teeltregistratiedata te delen met Greenhouse Marketeers, een pionier op het gebied van het berekenen van footprints voor tuinbouwbedrijven. Sierteeltkwekerij Van Schie en Pioen- en patiorozenkwekerij Kuper Green maken al gebruik van de registratiesystemen van GreenlinQdata. Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe ontwikkelingen, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat GreenlinQdata verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GreenlinQdata of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GreenlinQdata? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GreenlinQdata het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar GreenlinQdata reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GreenlinQdata

Bezoekers bekeken ook