Graphileon

Graphileon is een Softwarebedrijf gelegen aan Van der Waalsstraat 30 in Wageningen.

Meer informatie over Graphileon in Wageningen

Graphileon is een tool voor het bouwen van applicaties en het beheren van visuele gegevens bovenop grafische databases. Het stelt informatieanalisten en bedrijfsadviseurs in staat om snel grafische applicaties te ontwerpen en implementeren door gebruik te maken van de flexibiliteit van grafieken. Met Graphileon kun je in een paar uur zeer interactieve applicaties maken zonder te programmeren. Je kunt de Personal Edition van Graphileon in de cloud gebruiken of op je desktop installeren. Het is ook mogelijk om een bibliotheek van applicatiemodules te maken en deze te gebruiken om oplossingen voor klanten te ontwerpen. Graphileon is ontworpen om uitbreidbaar te zijn en biedt geavanceerde functies en de mogelijkheid om aangepaste functies toe te voegen. Het kan worden gebruikt door consultants, ontwerpers en ontwikkelaars om nieuwe interacties te creëren en op maat gemaakte applicaties te ontwikkelen. Graphileon biedt oplossingen voor verschillende toepassingsgebieden, zoals productgegevensbeheer, document- en beeldbeheer, workflowbeheer, fraudeopsporing en collaboratieve onderzoeksjournalistiek. Het wordt gebruikt voor training, consulting, aanpassing en hosting. Je kunt contact opnemen met Graphileon voor meer informatie.

Wil je weten wat Graphileon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Graphileon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Graphileon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Graphileon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Graphileon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Graphileon

Bezoekers bekeken ook