Grandfetaria Noord-West

Grandfetaria Noord-West is een Restaurant gelegen aan Hooilandplein 2 in Wageningen.

Meer informatie over Grandfetaria Noord-West in Wageningen

Bij Grandfetaria zijn ze zich bewust van de verschillende dieetwensen en geloofsovertuigingen van hun klanten. Ze breiden voortdurend hun assortiment uit met vegetarische, glutenvrije en halal producten. Ook zijn kinderen van harte welkom en is er een kast vol boeken, spelletjes en tijdschriften om ze te vermaken. Grandfetaria heeft als missie om bewustzijn te creëren rondom de problematiek in de wereld en proberen zoveel mogelijk biologisch afbreekbare producten te gebruiken. Ze roepen iedereen op om hen te volgen op social media en samen een beweging te vormen. Klanten kunnen telefonisch of online bestellen en het team staat klaar om hen te helpen. Het restaurant is geopend op specifieke tijden, en contact opnemen kan via telefoon of e-mail. Het adres is Hooilandplein 2, 6708 RT Wageningen.

Wil je weten wat Grandfetaria Noord-West verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grandfetaria Noord-West of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grandfetaria Noord-West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grandfetaria Noord-West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Grandfetaria Noord-West reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grandfetaria Noord-West

Bezoekers bekeken ook