Grand-Café Suisse

Grand-Café Suisse is een Restaurant gelegen aan Hoogstraat 88 in Wageningen.

Meer informatie over Grand-Café Suisse in Wageningen

Sinds 1998 is Grand Café Suisse in Wageningen een gezellig restaurant, eigendom van Susan en Franklin Reijnders. Het restaurant is gevestigd op de benedenverdieping van het voormalige hotel "Wentholt" en heeft een warme huiselijke sfeer. Naast originele lunchgerechten biedt het restaurant ook dineren, met diverse menu's op hun website. Er zijn ook pannenkoekgerechten beschikbaar, zowel voor kinderen als volwassenen. Daarnaast verzorgt Grand Café Suisse diners, recepties, buffetten, feestavonden en ontbijten. Het restaurant heet iedereen van harte welkom en heeft ook speciale koffie- en theespecialiteiten. De openingstijden en contactinformatie zijn te vinden op hun website en ze zijn ook te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Grand-Café Suisse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand-Café Suisse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand-Café Suisse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand-Café Suisse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Grand-Café Suisse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand-Café Suisse

Bezoekers bekeken ook