Grand Café de Gasterij

Grand Café de Gasterij is een Restaurant gelegen aan Thorbeckestraat 1 in Wageningen.

Meer informatie over Grand Café de Gasterij in Wageningen

Opella is een organisatie voor ouderenzorg en welzijn die actief is in verschillende gemeenten in Nederland. Ze bieden zorg en ondersteuning op het gebied van wonen, revalidatie, behandeling en therapie, observatie en diagnostiek. Opella streeft ernaar om ouderen in staat te stellen hun eigen leven te leiden en biedt professionele en hartelijke zorg. Ze bieden ook maatschappelijke dienstverlening en hebben speciale seniorenappartementen met zorgurgentie beschikbaar. Opella werkt domeinoverstijgend en hun professionals ondersteunen ouderen bij het realiseren van hun wensen en behoeften. Ze hebben vacatures beschikbaar voor mensen die geïnteresseerd zijn in het werken bij Opella en de organisatie heeft positieve beoordelingen ontvangen op Zorgkaart Nederland. Opella heeft ook een nieuwssectie op hun website waarin ze informatie delen over onderwerpen als voeding bij wondzorg, thuiszorg versus verpleeghuiszorg en hulpmiddelen om langer thuis te blijven wonen. Voor meer informatie over de diensten van Opella kunnen mensen contact opnemen met hun servicepunt.

Wil je weten wat Grand Café de Gasterij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café de Gasterij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café de Gasterij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café de Gasterij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Grand Café de Gasterij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café de Gasterij

Bezoekers bekeken ook