Aanvraag Omgevingswetvergunning regulier, Schoolstraat 10 Wageningen, het vestigen van restaurant De Keuken.

DeWageningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag Omgevingswetvergunning regulier, Schoolstraat 10 Wageningen, het vestigen van restaurant De Keuken..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Zaaknummer 2024W00171Ontvangen op 10 februari 2024Voordat u een reactie indient, kunt u de aanvraag en bijbehorende stukken opvragen door een e-mail te sturen naar loketruimte@wageningen.nl. Daarna kunt u eventueel reageren door een brief te schrijven naar het College van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 6700 AA, Wageningen. In uw reactie kunt u aangeven waarom u voor of tegen het verlenen van de vergunning bent. Vermeld bij uw zienswijze ook uw naam en adres en het zaaknummer van de aanvraag. Let er wel op dat uw reactie op tijd binnen is, de gemeente Wageningen is van plan om aanvragen ruim binnen de wettelijke termijn (acht weken) af te handelen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWageningengids.nl op 15-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wageningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWageningengids.nl
Redactie deWageningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wageningen
  2. gmb-2024-69185

Gerelateerde berichten