Bronland 8 in Wageningen: verleende omgevingsvergunning, het bouwen van bedrijfsverzamelgebouw Plus Ultra III, uitgebreide procedure

DeWageningengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bronland 8 in Wageningen: verleende omgevingsvergunning, het bouwen van bedrijfsverzamelgebouw Plus Ultra III, uitgebreide procedure.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Zaaknummer 2023W1001Verzonden aan aanvrager: 5-2-2024Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na datum bekendmaking (zie verzonden aan aanvrager) een beroep indienen. Beroep tegen een verleende omgevingsvergunning kunt u indienen bij de bestuursrechter van Rechtbank Gelderland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Online beroep indienen kan ook via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Op die website vindt u ook een handleiding.Het besluit blijft van kracht, ook als er beroep is ingediend. Daarom kan naast het indienen van een beroep een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deWageningengids.nl op 9-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Wageningen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deWageningengids.nl
Redactie deWageningengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Wageningen
  2. gmb-2024-60579

Gerelateerde berichten